Login  Register  dinsdag 26 maart 2019  
   Zoeken Minimize  
     
  

 

   Weblog Minimize  
jul 26

Written by: host host
26-7-2008 6:11

Hello!

Alweer een week geleden sinds ons laatste weblog! Tijd gaat hier veel te snel!

Vrijdagavond de 18de juli dus Ivo’s verjaardag met de ouders van Sarah gevierd. Na een bezoekje aan de Lookout Tower, zijn we naar Gastown gegaan om daar bij de Mexicaan te eten. Hans en Irene hadden voor een (zingende) verjaardagskaars gezorgd J

Zaterdag zijn we met Sarah’s ouders door Vancouver geslenterd. Begonnen in Stanley Park en vanuit daar heel Vancouver door. Het weer zat gelukkig nog steeds mee J. ’s Avonds na een biertje op het terras weer afscheid voor even afscheid genomen omdat zij nu weer op weg gingen naar Vancouver Island.

Sarah moest weer een aantal dagen werken, dus kon Ivo lekker huizen kijken, solliciteren en genieten van t vrije leven!

Dinsdagavond kwamen papa en mama Rijnsent weer terug in Vancouver. In het zonnetje heerlijk aan het strand gegeten en de zonsondergang gezien. Helaas hadden we geen camera bij ons, dus die foto’s houden jullie van ons tegoed. Woensdag werden we door ze opgehaald en zijn we naar het vliegveld vertrokken, waar we afscheid hebben genomen.

Donderdag hebben we de Grouse Grind Trail gelopen. Nou ja ‘gelopen’, beklommen! Na een onvoorstelbaar lange 1 uur en 45 minuten durende klim waren we dan eindelijk boven op Grouse Mountain. Een fikse ‘wandeling’, maar wel een mooi uitzicht boven!! Boven op de berg kon je van alles doen. Met de stoeltjeslift een rondje maken of naar de Lumberjack Show kijken. Wederom geluk gehad, het was 3 dagen mistig geweest en wij hadden een strakblauwe lucht. Ondanks dat het warm was, lagen er nog grote stukken sneeuw boven! Het is in de winter een skigebied, dus waarschijnlijk komen we er in de winter nog eens…

Gelukkig konden we de cabinelift weer naar beneden nemen. 

En tot slot, het grote nieuws: vandaag hebben we dan eindelijk een appartement gevonden! Om 8 uur vanochtend werden we gebeld dat we “goedgekeurd waren”. Vanavond om 7 uur hebben we getekend en 1 augustus is het van ons. (voor de Google Maps-freaks: 3639 Franklin St. ) Het is een 1-bedroom (1 slaapkamer en 1 woonkamer met open keuken). En een chesterfield (uitklapbed voor logees, dus iedereen is welkom ;-) ). 

Na het goede nieuws gehoord te hebben, zijn we richting Stanley Park gereden en daar een tandem gehuurd. Even wennen met opstappen en wie voor moest zitten, maar uiteindelijk is het ons gelukt om wat meters af te leggen! Een hilarisch tripje, maar in het vervolg maar weer gewoon een normale fiets.

We houden jullie op de hoogte! Foto’s van ons nieuwe onderkomen volgen spoedig.

Groetjes,

The Canadians

 

Tags:

14 comments so far...

Re: Nieuws uit Canada.

Nogmaals gefeliciteerd met jullie appartement. Eindelijk een eigen stek. Niet meer leven uit de koffer.Jammer dat jullie geen foto's konden maken van het tandemfietsen. Wij hadden ook wel eens willen lachen. Franklinstreet staat al vast op google earth, we weten alleen niet aan welke kant van de weg jullie appartement staat. Horen we nog wel.
Geniet lekker verder. Kus.

By Lily on   26-7-2008 6:56

Re: Nieuws uit Canada.

Nogmaals gefeliciteerd met jullie appartement. Eindelijk een eigen stek. Niet meer leven uit de koffer.Jammer dat jullie geen foto's konden maken van het tandemfietsen. Wij hadden ook wel eens willen lachen. Franklinstreet staat al vast op google earth, we weten alleen niet aan welke kant van de weg jullie appartement staat. Horen we nog wel.
Geniet lekker verder. Kus.

By Lily on   26-7-2008 6:56

Re: Nieuws uit Canada.

Tja, als je twee keer op enter drukt.......(heb ik niet gedaan, zegt ze; nou ja, het is hier nog vroeg, op de zaterdagochtend); Gefeliciteerd, kinders, met het nieuwe onderkomen! Het uitzicht vanaf de straat op Downtown Vancouver is geweldig. ( er staat een foto op Google Earth, genomen vanaf jullie straat). Ik ben stikbenieuwd naar jullie eigen foto's.
Heel veel plezier verder en succes met de verhuizing, vrijdag.
Pa

By GertJan on   26-7-2008 7:07

Re: Nieuws uit Canada.

Mooi dat jullie nu je eigen plek hebben in Vancouver. Is het een beetje goeie buurt? En hoe ver is het van Saar dr werk en jullie potentiele werk af? Kan niet wachten op de foto's. Loopafstand naar de paardenraces en ik zie een pretpart niet ver daar vandaan! Je kan je geluk niet op. Veel plezier!

Je favoriete broertje

By Erik on   26-7-2008 9:46

Re: Nieuws uit Canada.

Hee, gefeliciteerd met jullie appartement! Wel leuk dat jullie vrijdag de sleutel krijgen, wij namelijk ook! We zijn net 2x met een volle auto naar de milieustraat geweest om troep weg te brengen, scheelt weer in het verhuizen.
Verder is het hier tropisch warm (tegen de 30°C) dus lekker strandweer. Maar daar gaan we pas eind van de middag heen, nu is het te druk en te heet.
Veel plezier weer met schoenen verkopen, solliciteren en genieten en tot de volgende blog!
Groetjes,
Sanne

By Sanne on   26-7-2008 12:40

Re: Nieuws uit Canada.

Hey wereldreiziger,

Super man, jullie eigen appartementje! Gefeliciteerd! Zijn erg benieuwd naar de foto's :-)

Hier alles goed. T is erg warm... pfff (maar we mogen niet klagen he...)

Dikke kus Rein en Bar

By Rein en Bar on   27-7-2008 12:19

Re: Nieuws uit Canada.

Oeps, moet natuurlijk wel wereldreizigerS zijn :-) XXX

By Rein en Bar on   27-7-2008 12:20

Re: Nieuws uit Canada.

Blij verrast met een "get well " wens vanuit het verre Vancouver. Bijzonder attent!!!!!
Het zal het genezingsproces zeker stimuleren.
We volgen jullie avonturen nu en dan via deze site en communicatiecentrum Schuberthof en hebben het idee dat het daar wel bevalt. Straalt ook wel een beetje van de fotos af!!!
Veel succes de komende tijd en nogmaals dank voor deze verrassing.
Wietze en Rita

By Wietze en Rita Keuning on   27-7-2008 19:43

Re: Nieuws uit Canada.

Hi Saartje en Ivo! twee keer gefeliciteerd!! eerst met Ivo's verjaardag (beter laat dan nooit...) en natuurlijk met jullie appartement! wat lekker om nu je eigen stekkie te hebben, gaaf!
liefs Gerdine

By Gerdine on   28-7-2008 20:07

Re: Nieuws uit Canada.

hoi, eindelijk ben ik dan ook eens ingelogd (d of t??)
Alles goed bij jullie?? Via jullie ouders en deze site gelukkig alleen maar goede berichten!
Hoop dat jullie erg gaan genieten van jullie nieuwe appartement als uitvals -basis voor leuke belevenissen in Canada. Mochten jullie nog eens rechtstreeks naar beneden willen afzakken, kom je vanzelf in Bolivia uit, welkom!
Take care, Joke

By joke de la bey on   29-7-2008 19:01

Re: Nieuws uit Canada.

Heej Ive en Sarah,
Net terug uit La France en eindelijk tijd om de hele website uit te spitten, Leipe Shit Ouwe! Ziet er goeoeoeoed uit!!! Krijg gelijk weer reiskriebels!! Gefeli met jullie appartement, een stabielere basis is wel lekker -lijkt me-.
Hier alles goed, net een paar weken in Frankrijk geracefietst en de Tour gekeken. Maandag weer aan de slag bij mijn baan bij Start. Heb het er goed naar mijn zin, al moet ik wel een nogal groot tentamen maken (en dus weer leren) en de fijne kneepjes van het vak hebben hun tijd nodig om onder de knie te krijgen (which is quite frustrating...). Tegen de tijd dat jullie terugkomen, mag ik aannemen dat ik wat meer ervaring op heb gedaan en iets relaxter kan werken.. Nu nog ff bikkelen, hoort erbij!

Veel plezier daar, keep me posted en geniet!
Tot Gauw!!!

By Karin on   2-8-2008 11:47

Re: Nieuws uit Canada.

sarah heb je berichtje gelezen
ik hoop dat je succes mag hebben met je solicitatie
knuffel voor allebei
liefs oma

By oma on   2-8-2008 13:19

Re: Nieuws uit Canada.

Haai!

Wowie! Gefeliciteerd! Lekker jullie eigen stekkie. Hoe zijn de eerste nachtjes bevallen??

veel liefs,
esther

By evanechtelt on   4-8-2008 21:30

Re: Nieuws uit Canada.

Heee Saar en Ivo,
Zijn jullie al helemaal verhuisd? leuk zeg, ga zo de foto's nog even bekijken voordat ik ga slapen. Zondag (gisteren) ben ik bij Sanne en Schelto wezen klussen, er moet nog wel wat gedaan worden, maar ja dat krijg je met zo'n groot huis. Gelukkig hebben ze alles heel goed gepland, dus het komt vast allemaal goed daar in Bussum. Hier is verder ook alles goed, ik ben anderhalve week op vakantie geweest: zeilen met Barend (en zijn vrienden) op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ik wist niet dat Nederland zo mooi kan zijn!! Zie voor foto's www.skoet.nl/vakantie08
Liefs, ZAnne!

By Zanne on   4-8-2008 21:59

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  
     
  

 

Bookmark and Share

 

   Advertentie Minimize  

 

     
  
   
Copyright 2007 by yourhost.nl   Privacy Statement