Login  Register  dinsdag 26 maart 2019  
   Zoeken Minimize  
     
  

 

   Weblog Minimize  
aug 6

Written by: host host
6-8-2008 3:54

Hoi allemaal!
 
Hier zijn we weer, live vanuit ons nieuwe optrekje in Vancouver. Afgelopen donderdag konden we, eerder dan verwacht, onze kleine kamer in de grote villa inruilen voor deze compleet gerenoveerde suite aan de grens met Burnaby. Niet alleen betalen we maandelijks veel minder, we wonen ook nog eens een heleboel luxer met onze eigen douche, toilet en keuken (ja, je went snel aan minder luxe). En het mooie is, dat we ook logees kunnen herbergen op onze slaapbank in de woonkamer. Iedereen is uitgenodigd! (maximaal 2 tegelijk…)
 
Op het banenfront is er ook het een en ander te melden. Ivo heeft enkele gesprekken met een bedrijf gevoerd en daar ligt wellicht interesse en morgen heeft hij een gesprek met zijn contactpersoon bij Adecco voor een eventuele baan. Daarnaast wordt er momenteel ook onderhandeld door een ander uitzendbureau, Angus One, over een baan. Afwachten dus.
 
Sarah heeft zondag haar LAATSTE dag bij de Shoe Warehouse (Schoenenreus, red.) gehad. Zij kreeg een baan aangeboden via Angus One en ze kon gelijk beginnen. Vrijdag overdag eerst een training gehad en ’s avonds door naar Shoe Warehouse. Maandag is het hier een nationale feestdag (150 years BC), dus vandaag echt begonnen aan haar full-time (8 tot 16.30) baan als receptionist, bij Bell Canada in Downtown.
 
In het kader van de viering van het 150 jarig bestaan hebben Amerika, China en Canada de afgelopen weken hun mooiste vuurwerk laten zien vanaf een strand in Downtown. Zaterdagavond was de ‘Grand Finale’ en daarna is Canada uitgeroepen tot de winnaar met het mooiste vuurwerk (verrassend…). We hebben er wat foto’s van, maar die zijn maar matig gelukt. Geregistreerde lezers kunnen op de site van de webcam (onder ‘Fotoalbum/Overige geinigheden’) nog wat foto’s nazien die gemaakt zijn met een goede camera. Of klik hier:   http://www.canadabc.nl/Fotoalbum/Overigegeinigheden/tabid/69/language/en-US/Default.aspx
 
Afgelopen dagen wat regenachtig geweest, maar sinds gisteren was het weer zonnig en dat kwam goed uit op onze vrije dag. We zijn naar Deep Cove geweest, een toeristische trekpleister op 15 minuten rijden van ons nieuwe stekkie. Eerst lekker van de zon genoten op het grasveld uitkijken op de zee en bergen. Om half 5 een kayak gehuurd en 2 uur hard doorgepeddeld om Racoon Island heen. Onderweg nog 2x oog in oog gestaan met een zeehond. Onze camera was goed opgeborgen tegen al het spatwater, dus helaas net te laat voor een foto. Was wel cool zo dichtbij het echter wildlife te ervaren!
 
We houden jullie op de hoogte van onze belevenissen. Super dat onze blogs zo regelmatig gelezen worden! Dat geeft ons het gevoel dat we het niet voor niks doen. J
 
Tot de volgende blog!
 
 
Veel liefs,
Ivo en Sarah
 
 
 

Tags:

9 comments so far...

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

Wat gaaf dat jullie nu een eigen "suite"hebben, met Uitzicht! Auto voor de deur, m'n liefjes, wat willen jullie nog meer !?! ja, werk, maar dat komt ook vast wel.
Heel veel plezier nog, en ik zal binnenkort een foto doormailen van jullie "over de skype". Het is alsof je geen 10.000 km verderop zit!
GertJan

By GertJan on   6-8-2008 7:29

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

Dag broertje en schoonzus!

Eerst even dit: Pa schrijft "m'n liefjes"?!?. Moet ma geweest zijn denk ik zo.
Dan even dit: Trof gisteren een jachtluipaard aan in m'n achtertuin. Maar ja, geen camara bij de hand hè, dus jullie moeten me maar op m'n woord geloven..... :-)

Hé, ik vond het leuk jullie weer eens gesproken en gezien te hebben over skype. Jammer van je coupe 'net wakker' Ivo, dat verpestte het wel een beetje, maar die vorm van communicatie is wel ideaal. Ik had op jullie webcam inderdaad al gezien dat het mooi weer was daar en jullie hebben zo te zien de dag maximaal leuk benut. Lekker man om in een stad te wonen met die prachtige natuur in de nabijheid.

Houd ons op de hoogte en groetjes.

Robin

By Robin on   6-8-2008 15:12

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

Fijn dat jullie nu je eigen plekje hebben! Ziet er prima uit!
Ik kan op jullie website het adres niet vinden, zoek ik niet goed, of hebben jullie het nog niet toegevoegd aan je contactgegevens??
Groetjes!
Sanne

By Sanne on   8-8-2008 8:11

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

sarah en ivo
sarah gefeliciteert met je baan en met jullie nieuwe optrekje
dat lykt goed netook jullie nieuwe foto bekeken
alle goeds enliefs oma

By gefeliciteert on   8-8-2008 18:41

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

Hey Sanne,

Je kon de adresgegevens gister inderdaad nog niet vinden. Als je nu inlogd en onder contact kijkt, staat daar ons nieuwe adres :-).

xx

By sarah on   9-8-2008 17:34

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

Lieve Ivo en Sara,
Wat een geweldig nieuw onderkomen! Ziet er sfeervol uit. Lijkt mij slechts 1 zorg: noooit de handrem van de auto vergeten!!
Leuk dat het Hollands setje de reis heeft overleefd.(hebben zij op een borrel getrakteerd?)
Sara, gefeliciteerd met de nieuwe baan, en hoop Ivo binnenkort ook te mogen feliciteren.
Geniet van jullie schitterende omgeving,
hartelijke groet, ook namens Arthur
Gabie

By gabie bosua on   10-8-2008 10:15

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

Mooi huissie!! Super hoor!
x Carmen

By Carmen on   10-8-2008 11:07

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

Hoi Sarah,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis en de toekomstige banen. Zoals je ziet blijven we reuze benieuwd hoe jullie de tijd doorbrengen en allerlei leuke dingen ondernemen. Het laatste inside information nieuws is dat we op de 150 blocks zitten en dat Annelies Nestle gaat verlaten per 1 sept. en iets op logistiek nivo gaat doen bij een houthandel. Heel veel plezier met alle leuke dingen die nog gaan komen.

Groet,
Mike

By Mike en alle andere ex Nestle Inkoop Collega's on   12-8-2008 13:52

Re: Nieuw onderkomen, banen en ontspanning.

Hi Saartje en Ivo de pivo! wat een super mooie villa hebben jullie gevonden! geniet ervan! Liefs G & R

By Gerdine & Robbert on   14-8-2008 20:51

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  
     
  

 

Bookmark and Share

 

   Advertentie Minimize  

 

     
  
   
Copyright 2007 by yourhost.nl   Privacy Statement