Login  Register  dinsdag 26 maart 2019  
   Zoeken Minimize  
     
  

 

   Weblog Minimize  
aug 25

Written by: host host
25-8-2008 4:44

Hoihoi!
 

Het was weer eens de hoogste tijd voor een kleine update vanuit Vancouver. Het mooie weer komt nu met tussenpozen. Gisteren lagen we nog in minimale kledij op een grasveldje in de buurt, vandaag was het plu en kraag op, jas aan en rennen door de striemende regen naar onderdak. Morgen wordt het weer prachtig.

Alsof we nooit uit Nederland zijn vertrokken…

Ondertussen zijn Lotte en Tim (zus en ‘zwager’ van Sarah) in Vancouver gearriveerd. Ze hebben 3 nachten bij ons gelogeerd en zijn nu op reis in de omgeving van Vancouver. Terwijl ze hier waren hebben we een van de dagen de PNE Fair bezocht. Een groots festival waar heel British Columbia voor in de auto naar Vancouver stapt. Het wordt gehouden in Hastings Park, hier een steenworp vandaan. Zeker het bezoeken waard, dus. Je kunt aan de foto’s zien hoe goed het bezocht werd. Van biggenraces, tot lamashows, koeienhandel en spelletjes, gokken en natuurlijk het niet-weg-te-denken ETEN. Er was een keur aan eetkraampjes neergezet en mensen deden zich te goed aan al dat massavoedsel in de warme middagzon.
Aansluitend hebben we de paardenrennen op Hastings Racecourt bezocht. We hebben hier wederom genoten van de gokfanaten die bakken geld inzetten op de paarden, de hapjes en drankjes op het circuit en de geur van paardenuitwerpselen. Bovenal hebben we genoten van het mooie weer. Dat blijven we doen zolang het er is. Het kan zomaar over zijn, dat bleek vandaag wel weer.
 
Dan de arbeid: Sarah werkt nog altijd gestaag door bij Bell en Ivo heeft zijn tweede week erop zitten bij Shaw Cable (concurrenten…). Zoals het er nu naar uitziet kan Ivo langer blijven en dat zal hij doen zolang er niets beters te vinden is. Voor Sarah is het eind van de opdracht in zicht, maar de exacte datum is nog niet bekend. Het kan eind deze week al afgelopen zijn, maar het zou ook nog langer kunnen duren. Ze heeft in ieder geval al een sollicitatieformulier bij een plaatselijke bakker ingeleverd, waar ze overigens ook saucijzenbroodjes verkopen… Hierover horen jullie uiteraard nog.
 
Over een ruime twee weken mogen we de ouders van Ivo ontvangen. Het is een komen en gaan van vrienden en familie hier. Fantastisch! Ook voor hen zullen we een zo memorabel mogelijk verblijf proberen te organiseren. De concierge-afdeling (kast 2 in de hal bij de voordeur) is goed gevuld met folders, kaarten, routebeschijvingen en kortingsbonnen. Aan tekort aan informatie zal het niet liggen.
 
Tot slot:
Erik, onwijs veel succes met inpakken. Alvast een goeie reis naar Curaçao gewenst. We zullen jouw site ook goed bezoeken
Nestlé collega’s, wat goed dat jullie onder de 150 zitten! Op naar de 100.
Jur, ik ben mijn Formule 1 voorspelling vergeten. Heb ik nu een probleem? Enne… wat hoor ik nou..?
 
Groetjes!
 
 
Sarah en Ivo
Vancouver
 
 

Tags:

8 comments so far...

Re: Gasten, werk en weer

Lekker hoor! Klinkt allemaal goed. Veel plezier met jullie bezoekers! We hadden ook wel graag gekomen naar Canada.... wie weet als we een nog een loterij of jackpot winnen ;-) Wij kijken uit naar onze vakantie. Nog 1 weekje werken en dan gaan wij 2 weken naar la Suisse! Heerlijk. En nu maar hopen dat het weer een beetje goed is. Verder gaat alles zn gangetje, zoals altijd :-)

Dikke kus!! Bar en Rein

By Bar en Rein on   25-8-2008 8:12

Re: Gasten, werk en weer

Het weer in Vancouver is nog steeds veel beter dan hier hoor. Ik heb gehoord dat de zon (dat grote ronde ding) officieel als vermist is opgegeven hier. Mooi dat jullie allebei nog werken. Als jullie (als concurrenten) je werk maar niet mee naar huis nemen. En zijn saucijzenbroodjes apart daar?
Inpakken gaat gestaag. Veel laatste borrels deze week, heel vervelend. Maandagochtend 1 september half 12 Nederlandse tijd vlieg ik. Ik houd jullie op de hoogte met mijn weblog.
We spreken! Enne... wat hoorde je nou?

Erik

By ELette on   25-8-2008 11:25

Re: Gasten, werk en weer

Heee! In de Formule 1 lig je nog gestaad voorop. (Ik zeg maar wat want heb zelf ook al 6 weken niet gekeken, stand ingevult, voorspelling ingeleverd.... ) Slecht he! Dat komt inderdaad omdat tegenwoordig de prio's ergens anders liggen (jeeeee!) Veel plezier met paps en mams! Ik ga zo even tennissen met Saskia ;-)
Enjoy!!!
Jur

By Jur on   25-8-2008 16:47

Re: Gasten, werk en weer

hallo sarah en yvo
weer even jullie foto's bekeken weer heel leuk
leuk om ook lotte en tim te zien
hele mooie verjaardag gehad
heel druk maar heb jullie gemist
vr gr van oma voor jullie allemaal liefs

By oma.schuitema on   4-9-2008 18:35

Re: Gasten, werk en weer

hallo sarah en yvo
weer even jullie foto's bekeken weer heel leuk
leuk om ook lotte en tim te zien
hele mooie verjaardag gehad
heel druk maar heb jullie gemist
vr gr van oma voor jullie allemaal liefs

By oma.schuitema on   4-9-2008 18:35

Re: Gasten, werk en weer

Alweer een tijdje geleden dat het bericht er op kwam. Leuk dat jullie het goed hebben daar en ik hoop dat het gaat lukken om een beetje leuk aan het werk te blijven. Da's kennelijk niet het makkelijkste onderdeel. Succes en veel plezier met GJ en L straks!

By Annelies on   5-9-2008 16:16

Re: Gasten, werk en weer

Hallo Sarah en Ivo,
Leuk om al die verhalen te lezen. En natuurlijk om de leuke foto's te bekijken en een beetje een idee te krijgen hoe jullie daar leven/werken etc. En natuurlijk super leuk dat de familie komt!
Veel plezier, geniet en werk ze!!!
groetjes bianca

By Bianca Rappard on   8-9-2008 10:53

Re: Gasten, werk en weer

ik moet poepen :P jullie ook :D
ptttttttttttt
ahh dat was lekker :)
bij jullie ook ;)
nu ff neuken :)

By balhaar on   6-4-2010 12:36

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  
     
  

 

Bookmark and Share

 

   Advertentie Minimize  

 

     
  
   
Copyright 2007 by yourhost.nl   Privacy Statement