Login  Register  dinsdag 26 maart 2019  
   Zoeken Minimize  
     
  

 

   Weblog Minimize  
dec 2

Written by: host host
2-12-2008 4:22

Hallo!
 
Onze excuses voor het lange wachten, maar hier zijn we dan eindelijk weer met een nieuwe blog! We raken gesetteld, we avonturen wat minder en veel nieuwigheden zijn er even af. Binnenkort gaan we weer wat mooie trips maken, dat beloven we.
 
Zoals jullie kunnen zien hebben we een filmpje van het Bearwatchen geplaatst boven alle blogs. Dat jullie niet denken dat we hier te pas en te onpas beren tegenkomen. Dat valt mee.
 
We zijn in het weekend van 25 en 26 oktober naar Seattle in de USA geweest. Vrijdag hebben we eerst met collega’s van Ivo geborreld en zaterdag zijn we vertrokken. Onderweg naar Seattle zijn we bij een grote Amerikaanse Outlet gestopt om eens flink te gaan shoppen. En dat is gelukt! We kwamen ’s avonds in Seattle aan waar we Koreaans gebbq’t en een drankje hebben gedaan in de stad. Het was overigens niet zo’n heel vriendelijke stad, zeker ’s nachts niet. Opdringerige zwervers, matige kroegen en merendeels oude, vieze gebouwen. We hadden wel weer erg geluk met het weer. Het was zonnig!
Zondag zijn we de toerist uit gaan hangen. Door Seattle heen gewandeld en veel omhoog gekeken, want alles is hoogbouw. We hebben een tour gedaan door het honkbalstadion van de Seattle Mariners, hebben de eerste Starbucks ter wereld gezien, zijn naar de Lookout Tower geweest en hebben over de boulevard gelopen. Op weg naar huis zijn we nog bij een 2e outlet gestopt om nog meer inkopen te doen . (Helaas bleek achteraf dat de Canadese dollar dat weekend niet gunstig stond, dus alles bleek iets duurder dan verwacht …).
 
Door de week zijn we beide nog lekker aan het werk bij SAP en Saputo wat ons beiden goed bevalt. Ivo maakt regelmatig overuren maar krijgt hier dan ook extra voor betaald.
Vrijdag 31 oktober was het Halloween, wat hier groots wordt gevierd. Op werk liepen zelfs een paar mensen verkleed rond en ’s ochtends zag je in de bus allerlei mensen verkleed. Ook waren alle tuintjes en huizen aangekleed, leuk om te zien.
Wij zijn ’s avonds na werk een kroeg ingedoken samen met Sabine (dispuutsgenootje van Saar) en hebben erg gelachen om alle verkleed partijen. Je kon het zo gek niet bedenken en het was er. Een Shell Pompstation, Koekiemonster of zijn Koekje met een hap eruit, Ghostbusters, heksen, spoken, He-Man, enge/grappige maskers etc.
Zondag konden we eindelijk onze seizoenspassen voor Mount Seymour (‘onze’ skiberg) ophalen. We hebben direct een kijkje genomen boven op de berg, maar helaas lag er nog geen sneeuw. We kunnen haast niet wachten om de besneeuwde versie te verkennen.
 
11 November waren we vrij vanwege Remembrance Day. We zijn naar een Outlet gereden (yep, alweer), maar die viel wat tegen. Geen inkopen gedaan. Zaterdag heeft Ivo eerst gewerkt. Na werk zijn we richting Science Centre gelopen en omdat we moesten toiletteren, maar naar binnen gegaan. We konden gewoon doorlopen (tenminste, niemand vroeg ons wat) en hebben dus direct maar een gratis kijkje binnen genomen! Was grappig, maar niet voor herhaling vatbaar. Maar goed dat het gratis was…
Zondag zijn we naar het Vancouver Aquarium geweest in Stanley Park. Er was een paar weken gelegen een baby Beluga geboren, ze hadden allerlei visjes, reptielen, leuke otters en een dolfijnenshow. (Lotte en Tim, de groeten terug van de roggen).
 
Woensdag 19 november zijn we met collega’s van Ivo uit eten geweest, Koreaanse bbq (yep, alweer). Erg gezellig en lekker. Oh, en gratis. De baas stond erop dat ze betaalde. Oké dan…
Vrijdag zijn we weer wezen borrelen met Ivo’s collega’s tot in de late uurtjes. Zaterdag dus maar weer een relax dag (uitbrakken) en een wandeling in de buurt gemaakt. Ivo ging zondag voetballen en omdat het lekker weer was ging Sarah even kijken en op English Bay rondbanjeren. Geweldig, in het zonnetje op het strand, uitkijkend over de bergen waar verse sneeuw op lag!
Helaas ligt er nog steeds niet genoeg sneeuw op de bergen om te kunnen skiën, ze verwachten dat de pistes 5 december open gaan. Dat zou nog eens een leuk Sinterklaas cadeautje zijn .
Over Sinterklaas gesproken, die komt hier 6 december aan met de boot! Wat een grap. Wij gaan waarschijnlijk wel even kijken. Pepernoten scoren.
 
We zullen proberen de volgende blog niet zo lang op zich te laten wachten als deze!
 
Liefs
Ivo en Sarah

Tags:

5 comments so far...

Re: Seattle, Halloween en Vancouver Aquarium

Klinkt weer helemaal top! wij hebben hier al Sinterklaas gevierd in Enschede. Heerlijke letters, banketstaven, kruidnoten, marsepein...........mmm. Verder de nodige boeken en ceedee's.

Wat schattig die beren, t is dat ie niet achter in mn auto past anders zou ik er zo een meenemen. Kan ie hier fijn in de sloot vissen.

Goed om te lezen dat jullie t naar de zin hebben!

gr Tim

By tim on   2-12-2008 8:33

Re: Seattle, Halloween en Vancouver Aquarium

hee lieve zus & vrind!
Leuk om weer even een update op de weblog te lezen! Helaas geen koreanen hier mmmmm moeten het inderdaad doen met strooigoed mmmm ;-)))
Tot mails en dikke kus!

By Lot on   2-12-2008 11:15

Re: Seattle, Halloween en Vancouver Aquarium

Hoi Ivo en Sarah,
Ja, het heeft een tijdje geduurd, maar dat is natuurlijk normaal als je gewoon in je leventje zit. Dat kunnen we inmiddels wel zeggen, geloof ik. Klinkt allemaal goed, hoor (behalve Seattle dan, want dat is volgens mij crisis). Ik hoop maar dat de pepernoten ook jullie kant uit komen. Ik vraag me af wie die Sint organiseert, want dat riekt toch naar een nederlandse vereniging of zo. Of zou die toch echt bestaan....
Hee, mensen, maak er wat van, ook in de aanloop van de kerst enzo, Santa Claus, yohoo, yohoo, en we lezen wel weer hoe het jullie vergaat.
Groeten van ons uit Wageningen.

By Henk Lette on   3-12-2008 0:27

Re: Seattle, Halloween en Vancouver Aquarium

Borrelen met collega's van Ivo..... dat kan nooooit goed zijn! ;-) Leuk jullie verhalen te lezen, geniet ervan! Ook groeten van Jelber (die nu ergens in Mongolie in dr geitenwollen onderbroek rondbanjert!)
Groetjes, Anouk

By Anouk on   4-12-2008 16:05

Re: Seattle, Halloween en Vancouver Aquarium

Weer een leuk verhaal en zo krijgt iedereen wel inzicht in jullie leven daar. Klinkt allemaal heel goed. Sorry dat ik pas zo laat reageer, maar jah.......andere dingen hielden ons tijdelijk druk bezig.
We genieten nog steeds na van jullie geweldige power point presentatie. Was echt helemaal top. Iedereen stond te genieten en we hebben ook erg veel enthousiaste reacties gehad. Toen en nu nog steeds.
Op naar de Kerst nu en naar onze reis. Nog maar 6 dagen. Nog heel veel te doen, maar komt goed. Heel veel liefs en kus.
Mama [en Lily]

By Lily on   10-12-2008 11:28

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  
     
  

 

Bookmark and Share

 

   Advertentie Minimize  

 

     
  
   
Copyright 2007 by yourhost.nl   Privacy Statement