Login  Register  dinsdag 26 maart 2019  
   Zoeken Minimize  
     
  

 

   Weblog Minimize  
mrt 6

Written by: host host
6-3-2009 5:53

Lieve familie en vrienden,

 

Sorry voor wederom het lange wachten op een nieuwe weblog. We hebben afgelopen tijd weer het nodige meegemaakt, 2 trips gemaakt, gesnowboard en veel met vrienden geborreld.

 

29 Feb zijn we na het werk vertrokken naar Las Vegas. Na middernacht kwamen we aan bij ons hotel; Paris Las Vegas. Een prachtig hotel, middenop de strip. Van binnen waren alle plafonds in de lobby beschilderd als de buitenlucht, wat ons bijna een jetlag bezorgde, zo middenin de nacht. De poten van de Eiffeltoren op schaal eindigden in het Casino, schaars geklede dames brachten er constant gratis drankjes rond en op elk tijdstip van de dag en nacht kon er volop gegeten, gedronken en gegokt worden. Zo zaten wij om 1.30 in de nacht aan ons ontbijt, vlak voor het slapengaan. In Las Vegas lijkt alles mogelijk.

 

We hebben 3 dagen stralend weer gehad met +/- 18 graden. We hebben veel gelopen en gezien. Het MGM Grand met een Lions Habitat, New York New York met een achtbaan door het hotel heen, Bellagio met een super mooie fonteinen show, Hotel Flamingo met echte flamingos, Ceasars, geheel in Romeinse stijl en in Hotel Venice kun je met de gondel naar je ontbijtzaal worden gevaren. Alles leeft er 24 uur, alles is mega, alles glimt en alles draait om geld. En nee, we zijn niet getrouwd in 1 van de vele wedding chapels! Zondag hebben we op alllerlei plaatsen de Superbowl gekeken. Ondertussen regelmatig contact gehad met Jur en Tim in Nederland.
Verder alleen maar veel verloren, dus we zijn nu nog steeds aan t werk….

 

We hebben een film gemaakt van ons bezoek aan Las Vegas. 14 minuten in totaal. Hiervan gaat een kopie naar onze ouders in Nederland. De grootsheid van die stad is niet te beschrijven, dus dat moesten we op video vastleggen.

 

Bijna elke vrijdag zijn we in een of andere kroeg in Downtown te vinden met collega’s van Ivo. Erg gezellig. In de weekenden nog steeds vaak skien en we hebben ook eens geprobeerd te snowboarden. Emre heeft ons (Ivo, Sara, Sarah en Serkan) lesgegeven. Het ging best goed en na een paar uur konden we al bochtjes maken! Volgende dagen wel enorme spierpijn!

 

Emre en Sara hebben thuis het spel Guitar Hero. Dit is een spel voor de Playstation waarbij je een band voorstelt en iedereen zijn eigen instrument bespeeld. Zo hebben we een gitarist, een basgitarist, een drummer en een zanger en samen vorm je dan een band. Een ongelooflijk leuk spel dat ons met gemak een avondje zoet houdt.  Zie foto's...

 

Afgelopen weekend zijn we met 8 vrienden naar Whistler geweest om daar te skien. We hadden een appartement gehuurd, met 4 slaapkamers. Het was van alle gemakken voorzien, met een LCD tv, een open haard, een uitgebreide keuken, ruime woonkamer en Jacuzzi. Het was echt super en had een geweldig uitzicht. De sneeuw was goed en we hebben zaterdag de hele dag lekker geskied. Zondag een relax dagje gehouden en wat kroegjes afgegaan voordat we zijn teruggereden naar Vancouver.

 

Nu nog 2 maanden werken en dan kunnen we eindelijk met onze reis (die we nog steeds aan het plannen zijn) beginnen! Maar maandag kwam er bijna nog roet in ons eten. Toen Ivo thuis kwam tegen zevenen, zag hij onze auto niet voor de deur staan. Er lag geen glas op de weg, dus hij leek niet gestolen. Na de politie gebeld te hebben, bleek dat de auto was weggesleept omdat hij tegen de richting van het verkeer in was geparkeerd. Leuk grapje van de gemeente…. Diezelfde avond nog met onze huisbaas naar ‘Busters Towing Company’ gereden om onze auto terug te kopen. Duur grapje waar het laatste woord nog niet over gevallen is. Maar het belangrijkste is dat de auto weer veilig voor de deur staat en we dus kalm aan verder kunnen gaan met plannen.

 

Verder gaat alles op het arbeidsfront nog prima. Geen klagen. Hoop overuren voor Ivo, maar dat geld kunnen we straks weer met een brede glimlach uitgeven om onze droom verder te verwezenlijken.

 

Tot later!

 

 

Liefs,

Ivo en Sarah

 

 

 

Tags:

12 comments so far...

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

jongens, wat doen jullie toch veel! Het meeste wisten we natuurlijk al, maar jullie schrijven zo leuk...! Als je thuiskomt een uitgever zoeken, zou ik zeggen.
Veel plezier nog verder, met werken en zo, en succes met de claim op de gemeente; ik wens je veel sterkte en ik heb er een hard hoofd in, maar ach, de laptopleverancier kan je vast ook nog wel herinneren, dus wie weet.
Ik ga nu foto's kijken!!

By GertJan on   6-3-2009 8:29

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Weer een geweldig verslag. Top foto's. Al foto's kijkend en lezend komt het sfeertje heel goed over. We hoeven ons niet af te vragen of jullie wel genieten.Wij genieten op afstand mee!!!!! Ga lekker de strijd aan met de gemeente, is jou wel toe vertrouwd. De bent gewoon die [domme] nederlander die dat niet wist, toch? Nog heel veel plezier, lekker doorgaan met leuke dingen doen en genieten in het mooie canada.
Kus voor allebei.

By Lily on   6-3-2009 8:50

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Ja, helemaal super jullie tijd daar. Erg mooie foto's en erg veel goed herinneringen die jullie daar aan het opbouwen zijn. Ben ook erg benieuwd naar de Vegas-film, lijkt me geweldig.

Skiën ziet er ook helemaal fantastisch uit! Ik mag volgende week. Ben benieuwd.

Blijf genieten. Succes met de auto; speel de domme Nederlander en zeg gewoon dat wij die rode ronde borden met witte balk, of de vierkante blauwe met witte pijl hier in Nederland helemaal niet kennen! Geloven ze vast.

We zien elkaar weer op de Skype. Laters!

Robin

By Robbepop on   6-3-2009 9:59

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Wow wat een fantastische verhalen weer! Wij genieten ervan! Leuk grapje met de auto... Gelukkig is hij weer terug!

Genieten jullie ook nog maar even :-)

Dikke kus Bar en Rein

By Bar en Rein on   6-3-2009 11:03

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Weer een geweldig verslag. Top foto's. Al foto's kijkend en lezend komt het sfeertje heel goed over. We hoeven ons niet af te vragen of jullie wel genieten.Wij genieten op afstand mee!!!!! Ga lekker de strijd aan met de gemeente, is jou wel toe vertrouwd. De bent gewoon die [domme] nederlander die dat niet wist, toch? Nog heel veel plezier, lekker doorgaan met leuke dingen doen en genieten in het mooie canada.
Kus voor allebei.

By Lily on   6-3-2009 12:19

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Sorry, Lily
Ik drukte op de refresh button van deze pagina, en jouw verhaaltje stond er blijkbaar nog op; twee keer "kus voor allebei", dus

By GertJan on   6-3-2009 12:22

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Ja, zo krijg je wel veel berichten natuurlijk.... Hee, Ivo en Sarah, wat kan ik nog zeggen? Ja, leuk geschreven, heel leuk. Niet leuk van de auto, en de foto's...? Die ga ik zo bekijken, maar ik ben nu al onder de indruk. Jullie hebben een geweldige tijd en twee maanden nog werken, die zijn zo om. Jullie reisplannen heb ik niet helemaal op het netvlies, maar dat zal helemaal goed komen, neem ik aan. Hou ons maar op de hoogte als het zo ver is, maar ook daarvoor hoef je echt niet een lange tijd te wachten om ons lastig te vallen met nieuwe verhalen. En hier? Druk met werken (Annelies en ik, en Remko zo nu en dan), Studeren (Manon en jawel, inmiddels ook Remko voor zijn eindexamen) en leuke dingen doen (wij allemaal, maar Edwin natuurlijk helemaal, want die gaat dit weekend op voorbereiding van de Rwandareis waar hij met school dit jaar aan hoopt deel te nemen; hangt nog van de financiering af). O ja, en tennissen, daar zijn we ook druk mee (wij allemaal, behalve Manon want die heeft er geen tijd meer voor in Amsterdam).
Kortom, we hobbelen door en hopen op spetterende (positieve) verhalen van jullie.
Groeten uit Wageningen.

By Henk Lette on   6-3-2009 13:39

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

OK, nog even... Inderdaad indrukwekkend de foto's. Geweldig, zowel van Las Vegas als van het sprookjesachtige ski-festijn. Ben blij dat de camera niet weggesleept is.
Groeten van ons uit Wageningen.

By Henk Lette on   6-3-2009 13:51

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Hee saartje en ivo,
Wat zijn jullie nog steeds heel veel aan het genieten zeg, heerlijk. Klinkt heerlijk dat je vlak bij (?) een huisje kan huren met vrienden om te skieen. Laatst was ik een weekend in Zandvoort, maar wat doe je daar nou eigenlijk als het rotweer is? Vandaag is het gelukkig wel lekker weer, echt al lente, en ik ben voor de verandering niet in Lelystad bij Barend. Straks maar een stuk wandelen buiten! Eerst nog een kopje koffie. Drinken jullie trouwens ook elke ochtend koffie in zo'n mega take-away papieren beker, onderweg naar je werk?
Veel succes met het plannen van je reis, Liefs, Zanne

By zanne on   8-3-2009 12:08

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

We zijn net terug van een paar dagen klussen bij Lotte en Tim in Utrecht en hebben net jullie verhalen gelezen en de foto's gezien. Natuurlijk weer hele mooie en leuke foto's, maak ons maar weer jaloers. Toen wij in Whistler waren zag het er heel anders uit, maar ja, dat heb je dan zo in de zomer natuurlijk. Plezier verder en geniet maar lekker.
Liefs Irene en Hans

By Irene en Hans on   8-3-2009 17:00

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Lieve luitjes,

Als ik jullie prachtige foto's zie vraag ik mij af OF jullie nog wel terugkomen.
Zo te zien is er veel moois binnen handbereik en zijn jullie nog lang niet uitgekeken.
Dan nog een beetje werken er tussen door..................mwah.
Er is door De Dijk een nieuw liedje geschreven met als titel: veel mooier dan dit zal het nooit zijn.
Kortom: geniet met volle teugen (maar dat hoef je van mij toch niet te horen!?)
Hartelijke groet, ook namens Arthur, Gabie.

By Gabie Bosua on   9-3-2009 19:35

Re: Vegas, Whistler en snowboarden

Lieve Ivo en Sara,

Nog even , en dan gaat jullie trip door Canada (en daarna de terugreis..) dan toch beginnen.
Wij wensen jullie een hele fijne reis en daarna een behouden thuiskomst toe!!

Hartelijke groet, Arthur en Gabie

By gabie bosua on   7-4-2009 15:25

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  
     
  

 

Bookmark and Share

 

   Advertentie Minimize  

 

     
  
   
Copyright 2007 by yourhost.nl   Privacy Statement