Login  Register  vrijdag 22 februari 2019  
   Zoeken Minimize  
     
  

 

   Weblog Minimize  
jun 16

Written by: host host
16-6-2009 18:46

Hallo allemaal!
 
Dit is dan de laatste weblog over onze 6 weekse roadtrip . We hebben in de laatste 2 weken heerlijk zonnig en warm weer gehad en hebben wederom veel gezien. Vooral de laatste week hebben we het rustig aangedaan, korte afstanden gereden en lekker gerelaxed.
 
We waren gebleven in Kaslo. Van daaruit zijn we op dinsdag 2 juni doorgereden naar Slocan Park. Onderweg hebben we nog een mooie hike gemaakt langs het meer, op een leuk en uitdagend bospaadje. In Slocan Park zaten we in een b&b met een superdeluxe badkamer, waarvan de badkuip (formaat zwembadje) uitkeek op de tuin.
 
Hier zijn we maar 1 nacht gebleven. We zijn de volgende ochtend verder gereden naar Christina Lake. Hier hebben we ter plekke een camping gezocht waar we 2 nachten zouden verblijven. Het was erg rustig op de camping en we troffen het, want de camping-stamgasten hadden die avond een pot-luck diner waar wij voor werden uitgenodigd. Iedereen bracht wat eten mee en zo werd er gezamenlijk gegeten. Het was hier erg warm, rond de 32 graden, dus weinig uitgevoerd die dagen. Uiteraard zijn we wel aan ons dagminimum van 1 uur hiken gekomen, maar met moeite. Wat een hitte!
 
Vrijdag 5 juni zijn we doorgereden naar Kelowna. Last-minute ingecheckt bij een leuk B&B in een villa bij het water. Die avond heerlijk gegeten bij een pub met live muziek en vroeg de bedjes opgezocht. Zaterdag zijn we eerst naar de Farmers Market geweest waar van alles te koop was. Daarna zijn we Downtown ingelopen en hebben we een terrasje gepakt voor drankjes en eten.
 
Zondag zijn we naar Penticton gereden, we reden nu echt het wijngebied in. We hebben dan ook een wijnproeverij gedaan bij een van de vele wijngaarden. ’s Avonds heerlijk gegeten bij een Grieks restaurant die al in Kelowna werd aanbevolen.
 
Na twee nachten Penticton zijn we nog meer zuidwaarts gereden, naar Okanagan Falls. We zaten daar in een B&B die eigen wijngaarden had, en een zwembad! Heerlijk aan het zwembad gelegen en naar een wijngaard gelopen om nog meer wijntjes te proeven.

De volgende dag zijn we weer verder gereden, naar Osoyoos. Een leuke plaats aan het meer. Dit was onze laatste stop voor Vancouver. We hebben dan ook goed van de laatste dagen genoten door het rustig aan te doen. En we hebben het goed afgesloten door een speedboot te huren voor 1 uur en lekker over het meer te crossen. Echt super gaaf was dat.

Vrijdag 12 juni zat de roadtrip er dan op en zijn we in 5 uur terug gereden naar Vancouver. We zitten hier in een b&b vlakbij het strand. Het belooft mooi weer te worden komende week, dus kunnen we ons jaar hier goed afsluiten. Ons volgende weblog zal vanuit Nederland worden geschreven. Ik kan alvast melden dat we druk met inpakken bezig zijn, de auto en alle losse spullen (zoals matjes, slaapzakken, vouwstoeltjes, BBQ, zaklampen, etc, etc) verkocht hebben en zin beginnen te krijgen om terug te keren naar Nederland. We sluiten Vancouver deze week in stijl af, maar daar hebben we het volgende keer over.
 
Tot zaterdag de 20ste, of anders zaterdag de 27ste of anders wellicht zaterdag de 4e. Of ergens daartussenin of daarna!
 
Liefs,
Ivo en Sarah
 

Tags:

10 comments so far...

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Alvast wil ik jullie een goede terugreis wensen. Was toevallig gisteren nog bij papa Lette voor een van de katten. Toen was jullie auto nog niet verkocht, nu wel, lees ik op MSN.

Goede reis terug!

Groetjes, Linda

By Linda on   16-6-2009 19:30

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Heel veel plezier deze laatste dagen in het mooie Canada. Zaterdag sta ik natuurlijk op Schiphol met de rest van de familie!
Fijne laatste dagen, succes met alle souvenirs kopen (wink, wink!) en alvast een fijne vlucht terug naar het nu mooie Holland!

Tot zaterdagmiddag!!!

By ELette on   16-6-2009 20:19

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Howdee folks,
Weer schitterende plaatjes die veel herkenning oproepen. En een blits kapsel Sarah. Looks great. Fijn dat jullie nu alles verkocht hebben, hoef je niet zoveel meer mee terug te nemen (hi, hi, hi !)
Geniet nog maar een paar dagen lekker van Vancouver en Canada.
Have a good flight and see you !!

Kus pama

By Hans en Irene on   16-6-2009 22:15

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Jeetje, wat is dat jaar snel gegaan! Nog een paar daagjes en dan weer in Nederland! Hele goeie terugvlucht, en veel plezier bij aankomst op Schiphol en met jullie welkom thuisfeest!! Kan helaas de 27e er niet bij zijn, maar we spreken snel een andere keer af!

By Annemieke on   17-6-2009 8:55

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Geniet nog van de laatste dagen!

Ivo... de Biblos roept je zo hard dat ik het hier in Marriott kan horen... zelfs Jeltje word er gek van dus als je terug bent... :-)

Goede reis terug en geniet van de blije gezichten die jullie zullen zien op Schiphol!

Liefs Anouk

By Anouk on   17-6-2009 9:40

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Hi Sarah,

Tussen de werkzaamheden door heb ik met jaloezie jullie blog gevolgd. Wat een geweldige ervaring hebben jullie weer op zak. Ik weet niet of Nestle een jaar lang jouw plekkie heeft "vrijgehouden" maar het lijkt me altijd de moeite waard om weer eens te buurten.
Note: Pepijn moet per 1 juli Inkoop verlaten dus die "gek" heb je dan niet meer naast je zitten.

Groet,
Mike, Sonja en Thijs

By Mike Bodeman on   17-6-2009 14:09

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Hi Saar en Ivo,

Voor jullie alvast een hele mooie laatse week in Vancouver en een hele goede terugreis.
Jammer dat het nu voorbij is!..maar wel erg leuk om jullie verhalen nu life te kunnen horen op zaterdag de 27e.

liefs Gerdine

By Gerdine on   17-6-2009 18:38

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Het klinkt allemaal supergaaf, zeer aantrekkelijk, mooi en interessant. Een ervaring waar je jaren op kunt teren. Offe... wilden jullie over een tijdje er weer een jaar tussenuit? Of toch maar eerst weer even aarden in Nederland?
Goede berichten t.a.v. een baan voor Sarah. Top! En Ivo, je hoeft er maar een te hebben...
Nog een paar dagen en dan kun je weer genieten van je eigen huis, je familie en Alphen. Ik wil wedden dat je er stiekem wel naar uitkijkt... Want mooi is mooi en er is meer dan dat prachtige Canada.
Goede reis terug, behouden vlucht en gauw tot ziens.
Groetjes, Bert en Myriam

By Bert en Myriam on   17-6-2009 22:19

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

Net op de valreep, vlak voor jullie vertrek uit Vancouver, om jullie een heel goede thuisreis te wensen. In stijl afgesloten...? Ik kan me er iets bij voorstellen. Geweldig dat het allemaal goed is gegaan, inclusief het op het laatst verkopen van de auto en andere spulletjes. Jullie zijn er klaar voor. Wij staan te wachten morgen op Schiphol... Of was het toch een grapje....en komen jullie helemaal niet.... en gaan jullie toch door met ons blij te maken met mooie verhalen en geweldige foto's? Nee, jullie willen wel weer, heb ik de indruk, terug in de nederlandse tredmolen die heel leuk kan zijn. Morgen slecht weer voorspeld, maar verder wordt het een heerlijke zomer.... Genieten!
Groeten van ons uit Wageningen

By Henk Lette on   19-6-2009 16:20

Re: Slocan Park, Christina Lake, Kelowna, Penticton, Okanagan Falls en Osoyoos

wie toevallig hierop kijkt, ze komen om 18.15 uur aan op Schiphol

By irene on   20-6-2009 13:54

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  
     
  

 

Bookmark and Share

 

   Advertentie Minimize  

 

     
  
   
Copyright 2007 by yourhost.nl   Privacy Statement