Login  Register  dinsdag 26 maart 2019  
   Zoeken Minimize  
     
  

 

   Weblog Minimize  
jun 30

Written by: host host
30-6-2008 6:39

Dag lezers en lezeressen!

Ja, we zijn verhuisd. En nogmaals. Welja, tenslotte hebben we slechts 2 koffers, 1 backpack, 1 weekendtas, 1 rugtas, een laptoptas en nog 2 losse tasjes bij ons. Na uitgecheckt te zijn bij het Hi Hostel Downtown omdat we daar geen nachten konden bijboeken zijn we vertrokken naar het Cambie hostel in Gastown. En nu zijn wij misschien geen hostel-mensen... dit sloeg werkelijk álles! Wat een bende. Wat een armoe. 
We hadden dit hostel voor 3 nachten geboekt, in de hoop tegen die tijd een goed onderkomen te hebben gevonden. Maar na 1 nacht op de springveren, wakker gehouden door de kroeg met zuipschuiten onder ons en badend in het zweet van de hitte, vonden wij het wel voldoende. Gelukkig kregen wij een telefoontje terug van een gastvrouw van een Guesthouse die we eerder gesproken hadden. Een kamer was beschikbaar in een alleenstaande villa in een van de duurste wijken van de stad. Dat wilden we wel eens zien en we besloten direct de (cash) betaling te doen en telefonisch de reservering bij het hostel te annuleren. Met liefde betalen we de tweede nacht daar voor een lege kamer.

Op en neer met de taxi en nét op tijd voor de laatste vijf minuten van de EK-finale! De besten hebben gewonnen! Dit was te zien op onze eigen TV op de kamer, waar we overigens ook Internet hebben. Gek, hoe je van zulke kleinigheden kunt genieten, na gewend te zijn geraakt aan minder luxe.

Verder valt er weinig nieuws te melden. Op het banenfront nog geen vooruitgang (maar daar lag de prioriteit ook niet). Een auto hebben we ook nog niet, al hebben we wel al proefgereden. We hopen jullie binnenkort meer te kunnen melden.
De zon schijnt nog altijd met groot enthousiasme. Daar genieten we van, zolang het duurt.

Groetjes!

Saar en Ivo

Tags:

10 comments so far...

Re: Verhuisd!

Is het toeval, of ben ik echt de eerste? Vers nieuws uit Vancouver BC. Geweldig te weten dat terwijl wij onze tenen bij elkaar hielden toenl Duitsland bezig was tegen Spanje op 1-1 te komen (hetgeen dus gelukkig NIET is gelukt) dat jullie als een gek je intrek namen in jullie nieuwe tijdelijke onderkomen. Jullie zijn duidelijk je weg aan het vinden en dat kunnen jullie dan weer allemaal inpluggen op de website. Kortom, je wint altijd. Groeten en sterkte vanuit Wageningen.

By Henk Lette on   30-6-2008 16:37

Re: Verhuisd!

Gaaf, die nieuwe serie foto's! We krijgen zo echt een goed beeld van jullie leefomgeving; het huisje waar jullie nu bivakkeren doet me sterk denken aan die villa van Michael Douglas in "War of the Roses"; kijk eens goed of er niet ook een Morgan ergens in de tuin staat...
We kunnen niet wachten tot wij ook kunnen komen kijken.
Jullie vorig hostel - voor- een - nacht lag dus in Gastown; hebben jullie daar ook die beroemde Steam Clock gezien? een straatklok aangedreven door een stoommachientje.
Succes verder en veel plezier met alles wat nog komt.
GertJan

By Lily en GertJan on   1-7-2008 7:31

Re: Verhuisd!

Hallo!
Leuk om jullie avonturen via de weblog te lezen! Eindelijk weer eens een weblog waar af en toe iets nieuws op wordt gezet!
Kunnen jullie in dit guesthouse wat langer blijven?
Groetjes,
Sanne

By Sanne on   1-7-2008 8:00

Re: Verhuisd!

Hoi Ivo,

Zojuist je website doorgekregen van Annelein. Leuk om te zien. We waren benieuwd naar je belevenissen. Sta zelf op het punt om met vakantie naar Cuba te gaan (vissen) maar na terugkomst ga ik eens uitgebreid je foto's bekijken. Veel plezier en tot horens, Bert

By Bert van der Lugt on   1-7-2008 13:27

Re: Verhuisd!

Ziet er weer goed uit. Over twee dagen zien we het in het echie !
P.P. (pen penieuwd) Tort donderdag
Pama

By pama on   1-7-2008 16:19

Re: Verhuisd!

Wistjedatje:
De stoomklok in Gastown electrisch aangedreven wordt?
Elke dag staan er tientallen Japanners met telelenzen omheen, maar die worden dus een klein beetje belazerd. Ik heb er nog geen foto van durven maken. Dan voel ik me in mijn trots aangetast.

Hoi Sanne. In dit guesthouse blijven we in ieder geval een week. Als we willen bijboeken kan dat volgens mij ook, dus dat gaan we wel doen. We willen hier blijven tot een van ons een baan heeft en we dus een plek in de buurt moeten zoeken. Ziet er goed uit he?

Hoi Bert! Wat leuk wat van je te horen! Heel veel plezier in Cuba. Ik hoop dat alles goed gaat op de afdeling.

Groetjes,
Ivo en Sarah

By Ivo en Sarah on   1-7-2008 17:57

Re: Verhuisd!

Gave foto's. Een villa en een giga slee voor de deur.Jullie doen het niet verkeerd daar in het Canadese. Ziet er allemaal top uit. We zijn in spannende afwachting van de volgende foto's en berichten.
Kus.
Lily

By Lily on   1-7-2008 20:53

Re: Verhuisd!

Leuk jullie zo te volgen! Zie er allemaal goed uit!
Gisteren nog ff bij je pa geweest, dus hij kan nu snel op bezoek komen ;).

Succes met alles!

Groetjes,
Linda

By LindaMartens on   1-7-2008 21:32

Re: Verhuisd!

Ziet er goed uit! En wij hier maar op kantoor zitten...

Succes daar.

Claas

By Claas on   2-7-2008 15:02

Re: Verhuisd!

hi Saartje! super leuk om horen hoe jullie het daar hebben!!! ziet er echt super uit allemaal.... liefs Ger

By Gerdine on   28-7-2008 19:58

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  
     
  

 

Bookmark and Share

 

   Advertentie Minimize  

 

     
  
   
Copyright 2007 by yourhost.nl   Privacy Statement