Login  Register  vrijdag 22 februari 2019  
     Minimize  

 

 

Graag stellen wij ons aan jullie voor: wij zijn Sarah en Ivo. 27 en 28 jaar oud en geboren en getogen in Nederland. Voor we vertrokken woonden we samen in Amstelveen. 

Ons plan om een jaartje naar Canada te gaan is eigenlijk ontstaan uit ons beider verlangen er nog eens naar het buitenland te gaan alvorens te settlen in Nederland. Aangezien we allebei niet helemaal gelukkig waren met onze toenmalige baan en we dus allebei op betrekkelijk korte termijn zouden kunnen vertrekken leek ons dit het goede moment om eens uit te zoeken of er een Visum bestaat voor een jaartje Canada. Eentje waarbij je ook mag werken, want het was niet de bedoeling in een jaar te gaan reizen. Uiteraard willen we wel wat van het land zien.

 

- Waarom Canada? Omdat het een geweldig land is. Er is ruimte, ongerepte natuur, vriendelijke mensen, goed leefklimaat en een aantrekkende economie. Ook is er voldoende werkgelegenheid en woonruimte.

- Waarom BC? Klimaattechnisch is het hier prima toeven. Het wordt in de zomer warmer dan in Nederland en er ligt in de winter vaak ook nog echte sneeuw. Op rij-afstand zit je in de bergen met eeuwige sneeuw, dus je bent zo op wintersport.

- Waarom een Working Holiday Program-Visum (WHP)? Met dit Visum ben je vrij om te werken voor élke werkgever voor zo lang als je dat wilt (binnen het jaar), het is betrekkelijk goedkoop (je betaalt de behandelingskosten 102 euro en het bewijs van goed gedrag voor 30 euro) en het is voor een jaar, dus makkelijker te verkrijgen dan de meeste andere Visa. Naar het schijnt (maar dit hebben we nooit bevestigd kunnen krijgen) krijg je de 'handling fee' terug als je wordt uitgeloot.

Lees verder:

- WHP Visum


- Inentingen


- Tickets/Vlucht


- Nuttige Websites


- Zoeken naar baan/huis/auto


-
Voorbereiding

     
  
 

Bookmark and Share

 

   
Copyright 2007 by yourhost.nl   Privacy Statement